26 sept 2012

Organitzen un tast de fruita dolça per a 3.500 nens i nenes


Unió de Pagesos ha organitzat avui a Lleida un macrotast de fruita dolça per a 3.500 nens i nenes d'educació primària, d'entre 5 i 12 anys, de 33 escoles del Segrià i el Pla d'Urgell dins de la campanya Disfruita-la. El macrotast, sota el nom de Disfruita-la en gran, ha tingut lloc al Pavelló Barris Nord de Lleida i ha comptat amb el suport de tot el sector de la fruita dolça de Lleida per tal de promocionar-la com a zona productora.
En total, 40 autocars han acostat al pavelló Barris Nord a 2.000 nens i nenes de Lleida ciutat, 1.200 del Segrià i 300 del Pla d'Urgell, que han rebut una carmanyola amb forma de poma amb una peça de fruita de temporada. En total, s'ha repartit una tona de fruita entre pomes, peres, nectarines, figues i prunes. 
L'objectiu és que la carmanyola sigui reutilitzada pels nens per portar fruita a l'escola. La campanya Disfruita-la va comneçar l'any 2005 i des de llavor hi han participat més de 20.000 escolars de tot Catalunya.

Unió de Pagesos ha organizado hoy en Lleida una macro degustación de fruta dulce para 3.500 niños y niñas de educación primaria de entre 5 y 12 años de 33 escuelas del Segrià y el Pla d'Urgell dentro de la campaña Disfruita-la. La macro degustación, bajo el nombre de Disfruita-la en gran, ha tenido lugar en el pabellón Barris Nord de Lleida y ha contado con el apoyo del sector de la fruta dulce de Lleida para pomocionarla como zona productora.
En total, 40 autocares han acercado al pabellón Barris Nord a 2.000 niños y niñas de Lleida ciudad, 1.200 del Segrià y 300 del Pla d'Urgell, que han recibido una fiambrera con forma de manzana con una pieza de fruta de temporada. En total, se ha repartido una tonelada de fruta entre manzanas, peras, nectarinas, higos y  ciruelas.
El objetivo es que la fiambrera sea reutilizada por los niños para llevar fruta a la escuela. La campaña Disfruita-la empezó en 2005 y ha contado con la participación de 20.000 escolares de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...