27 sept 2012

Tret de sortida oficial a la Fira de Sant Miquel de Lleida


Amb retard respecte l'hora prevista i amb la presència el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí (l'assistència del qual s'havia arribat a descartar pel ple del Parlament) s'ha donat el tret de sortida oficial a la Fira Agraria de Sant Miquel de Lleida, un dels principals aparadors del sector a Catalunya.
L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de la capital del Segrià, Àngel Ros, i del president de la Diputació, Josep Maria Reñé, entre d'altres i ha servit per donar per encetada oficialment la 58ena edició del saló, que inclou també els certamens Eurofruit i Produqte.
Durant l'acte d'inauguració, Pelegrí ha destacat el caràcter històric de la fira i ha fet esment del caràcter dinàmic de les terres de Lleida, on les exportacions han crescut un 15% aquest any, sustentades, ha dit, pel sector agroalimentari.
La Fira compta amb 350 expositors i, malgrat la crisi, espera poder assolir bones xifres de negoci, doncs alguns sectors com el porcí o el del cereal han registrat una bona campanya de preus.

Con retraso respecto a la hora prevista y con la presencia del conseller de Agricultura, Josep Maria Pelegrí, (la asistencia del cual se había llegado a descartar por el pleno del Parlament) se ha dado el pistoletazo de salida oficial a la Fira Agraria de Sant Miquel de Lleida, uno de los principales escaparates del sector en Catalunya.
El acto ha contado con la presencia del alcalde de Lleida, Àngel Ros, y del presidente de la Diputación de Lleida, Josep Maria Reñé, entre otros y ha servido para dar por estrenada oficialmente la 58 edición del salón, que incluye también los certámenes Eurofruit y Produqte.
Durante el acto de inauguración, Pelegrí ha destacado el carácter histórico de la feria y ha hecho hincapié en el carácter dinámico de las tierras de Lleida, donde las exportaciones han crecido un 15% este año, sustentadas, ha dicho, por el sector agroalimentario.
La feria cuenta con 350 expositores y, pese a la crisis, espera poder alcanzar buenas cifras de negocio, pues algunos sectores, como el porcino o el del cereal han registrado una buena campaña de precios.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...