13 nov 2012

A exposició pública el projecte de decret per regular les SAT


El Departament d'Agricultura va sotmetre la setmana passada a informació pública el Projecte de Decret que ha de regular les Societats Agràries de Transformació (SAT). El document es podrà consultar durant un termini de quinze dies a partir de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Els interessats podran fer-ho a les delegacions territorials d'Agricultura o a través de la web del departament.
Les societats agràries de transformació són societats civils de finalitat econòmica social amb una gran presència al sector agroalimentari català i la Generalitat considera que cal fer alguns canvis i ajustos al decret que les regula per adaptar-les als nous temps i fer-les més operatives.
El nou decret flexibilitza alguns requeriments, té en compte la base familiar de moltes SAT, fixa l'import de capital social mínim i estableix la documentació que les SAT han de remetre periòdicament al registre (simplificant la tramitació administrativa i la càrrega documental). Així mateix, preveu la implantació progressiva de l'ús dels mitjans electrònics sempre que sigui possible en les comunicacions i els tràmits amb les SAT.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...