4 ene 2013

Els titulars d'explotacions amb vinyes estaran obligats aquest 2013 a fer la DUN

                                                                                           Foto: Agronoticies.com
La declaració de les superfícies agràries amb vinya patirà alguns canvis durant aquest any 2013. Així ho ha comunicat aquesta setmana el Govern, que ha explicat que aquestes superfícies hauran d'integrar-se amb la Declaració Única Agrària (DUN), amb l'objectiu d'unificar les dades que actualment consten tant a la DUN com al Registre Vitivinícola de Catalunya (RVC).
La causa d'aquesta modificació és que, tot i el treball dels darrers anys, s'han detectat algunes divergències entre els dos sistemes d'informació relacionats amb les explotacions agràries amb vinyes, divergències que obliguen a fer un esforç per unificar les dades per tal de simplificar els tràmits.
Així doncs, per poder assolir aquest objectiu, aquest any 2013 tots els titulars d'explotacions amb vinyes estaran obligats a fer la DUN

La declaración de las superficies agrarias con viña sufrirá algunos cambios durante este año 2013 en Catalunya. Así lo ha comunicado esta semana el Govern, que ha explicado que estas superficies deberán integrarse con la Declaración Única Agraria (DUN), con el objetivo de unificar los datos que actualmente constan tanto en la DUN como en el Registre Vitivinícola de Catalunya (RVC).
El motivo de esta modificación es que, pese al trabajo realizado durante los últimos años, se han detectado algunas divergencias entre los dos sistemas de información relacionados con las explotaciones agrarias con viñas, divergencias que obligan a realizar un esfuerzo por unificar los datos con el objetivo de simplificar los trámites.
Así pues, para poder alcanzar este objetivo, este año 2013 todos los titulares de las explotaciones con viñas estarán obligados a realizar la DUN.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...